1.Plata online cu card bancar 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

2.Ramburs

Avand in vedere situatia curenta, este indicat sa folositi modalitati de plata care nu presupun contactul direct cu o alta persoana. Va recomandam ca in aceasta perioada sa faceti plata online atunci cand rezervati serviciul de curierat, in loc sa alegeti plata ramburs pentru serviciile rezervate. Serviciul de plata ramburs la curier se refera la achitarea costurilor produselor la momentul livrării coletului sau a unui bun.

3. Transfer bancar

Prin aceasta optiune, clientii au la dispozitie 24 de ore pentru achitarea comenzilor in contul bancar La Somn Tex (cod IBAN: RO15BTRLRONCRT0492881801). In cazul acesta, comenzile vor fi expediate doar dupa ce suma este vizibila in contul nostru sau in cazul in care clientul poate oferi detalii prin OP. In formularul de plata se completeaza numarul comenzii in dreptul campului “Detalii plata/Explicatii”.

Call Now Button
Calitatea produselor LaSomn.roDa, vreau sa aflu
+
X