La Somn, își începe activitatea în România pentru a spori confortul și calitatea somnului.

LaSomn, precum numele, are o misiune simplă: să creeze mediul de odihnă și relaxare ideal, un factor căruia ar trebui să îi acordăm mai multă atenție.
De ce? Suntem atât de preocupați de activitățile noastre din timpul zilei, încât uităm în totalitate că acestea se pot realiza eficient doar cu un corp și o minte odihnită.

 Printr-un design simplu, stilat și accesibil, scopul nostru este de a te ajuta să ai o locuință pe care să o poți numi cu încredere “acasă”. Nu vrem să iți găsești un obiect decorativ sau o pătura care sa te protejeze de frig, ci un confort constant și o stare de bine.

Produse create pentru confortul tau

Scopul nostru este de a te ajuta să ai o locuință pe care să o poți numi cu încredere “acasă”. Toate produsele pe care le avem iti pot oferi confortul de care ai nevoie. Nu uita! O persoana mai odihnita e o persoana mai fericita, in tot ceea ce face!

Diversitate in produse si nuante

Cautam constant sa iti aducem produse cat mai diversificate, astfel incat, modelele si culorile sa se potriveasca perfect in camera sau casa ta!

Calitate si design atragator

In orice moment, e ideal sa simti mangaierea fina a produselor din patul tau sau de pe canapeaua ta! Si da, accesoriile bine alese pot sa iti infrumuseteze camera sau casa.

FONDAT ÎN

2019

Suntem o echipă tânără și dedicată, cu scopul a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie și pentru a acorda suficientă atenție unei industrii neglijate.

TRANZACȚII ÎNCHEIATE

2000 +

Calitatea produselor și serviciilor noastre ne recomandă, motiv pentru care cifra de afaceri crește considerabil în fiecare zi.

PRODUSE TRANSPORTATE

4000 +

Atenția la calitate și detalii sunt două elemente esențiale când vine vorba de alegerea produsele ideale pentru clienții noștri.

Call Now Button
Calitatea produselor LaSomn.roDa, vreau sa aflu
+
X